ÜDVÖZÖLJÜK ROBIX HUNGARY KFT HONLAPJÁN!


Hírmondó felolvasószoftver letöltése

Speakboard felolvasószoftver letöltése

BsMag képernyőnagyító program letöltése

Magic képernyőnagyító program letöltése
Főmenü
Kezdőlap
Termékeink
Technológiák, Kooperáció
Kereskedelem, Kapcsolat
Információ, Letöltés

Vállalatunk története

Kezdetek:
1948 - 1960 Megalakulnak az országban a mezőgazdasági vállalatok. A veszprémi MEZŐGÉP Vállalatnál megkezdődik a traktorok, mezőgazdasági gépek alkatrészeinek gyártása, javítása.
1960 – 1975 A mezőgazdasági gépgyártó profil erősödik. A szántóföldi növényvédő gépgyártás egyik központja a veszprémi MEZŐGÉP Vállalat, Zirc – Csót - Nemesvámos – Pusztaszabolcs gyáregységekkel.
1975 – 1990 Megjelenik, majd vezető termékcsoport lesz A háztáji kisgépgyártás. A ROBI kerti traktor program francia licenc honosítással beindul.A kerti – háztáji gépgyártás kiemelt jelentőségű Robix vállalati működésében. GUTBROD – ROBIX névvel, német -magyar vegyes vállalat alakul. Fő termékkör a kéttengelyes traktorgyártás. A privatizációs folyamatok során a vállalat az MTD Hungária Kft tulajdonába kerül.
1997 Megalakul a humán és termelési kapacitások átvételével Veszprém és Zirc telephelyekkel a privatizált magyar tulajdonú vállalkozás.

Jelenünk:
ROBIX HUNGARY Mezőgazdasági Gépgyártó és Szolgáltató Kft magyar tulajdonú vállalkozás. Veszprém és Zirc gyárakban, 200 munkavállalóval az általános gépgyártás területén tevékenykedik. Célunk a múltból örökölt termékcsaládok megújítása, a kihívásoknak megfelelő gyártmány és technológia fejlesztés, aktív és kreatív alkalmazkodás az új globális környezethez. ROBIX gépei kedveltek a hazai és nemzetközi piacokon, megtalálhatók a kertészeti üzletek és barkács áruházak európai kínálatában. Az USA és Közel-Kelet vásárlóihoz is eljutnak cégünk minőségi gyártmányai.

A hobbi szabadidős és háztáji gazdálkodás kedvelt eszközei a ROBI KERTI GÉPEK Széles típus kínálat, munkaeszköz park biztosítja a kertművelés minőségi igényeit.

A ROBIX termékkör KOMMUNÁLIS GÉPCSALÁDJA kültéri területek tisztításában, karbantartásában nélkülözhetetlen segítőtárs.

A termény roppantás a takarmány készítés korszerű technológiája. „ROPPI” ROPPANTÓK minőségi színvonala elismert a nemzetközi piacokon. A ROPPI gépek kiválóan megfelelnek serfőző berendezések MALÁTA ZÚZÁSÁRA.

Az organikus gyümölcs feldolgozás reneszánszát éli. GYÜMÖLCSPRÉS és DARÁLÓ eszközeink a kerti szüretelés, házi gyümölcslé készítés fontos kellékei.

Robix Hungary Kft gyártástechnológiájának fejlesztése – sikeres pályázati tevékenységgel - minőségi szakaszba lépett. Gépparkunk korszerűsítése jelentősen növelte a hatékonyságot, a gyártmányok minőségi színvonalát. A kooperációs alkatrész és részegység gyártás területén kiemelt cél a belföldi és export együttműködés bővítése. Meghatározó technológia és termék szegmensek:

Vízszintes és függőleges tengelyű, számjegy vezérlésű megmunkáló központok, szekrényes jellegű gépelemek, alkatrészek komplex forgácsolási műveleteire.

Plazma és lézervágás CNC vezérlésű gépeken

CNC vezérlésű eszterga gépek hajtott szerszámokkal, ellenorsóval, szál és rúdadagolóval

Huzal és dróthajlítás CNC vezérlésű gépen